Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Laserul Alexandrite Motus AX DEKA

Laserul Alexandrite Motus AX DEKA

Super oferta Epilare Laser Definitiva pentru noua locatie din Banu Manta

Pacientii clinicii, pot beneficia acum de tehnologia  moderna oferita Laserul Alexandrite, epilarea definitivă cu laser fiind recomandata tuturor persoanelor care s-au saturat  de metodele clasice de epilare.

Laserul ALEXANDRITE reprezinta standardul CEL MAI INALT la nivel mondial in tratamentul de epilare definitiva. Atat studiile clinice cat si experientele pacientilor, confirma superioritatea neta a laserului Alexandrite comparativ cu alte metode de epilare bazate pe energie luminoasa. Durata tratamentului, chiar si pentru zone extinse find extrem de scurta!

ALEXANDRITE MOTUS AX DE LA DEKA A REVOLUTIONAT TRATAMENTUL DE EPILARE DEFINITIVA FIIND CEL MAI RAPID SI EFICIENT LASER DIN GAMA SA, DE ACEEA PUTEM TRATA ZONE INTINSE IN TIMP SCURT CU UN NUMAR REDUS DE SEDINTE TERAPEUTICE!

deka epilare laser - alexandrite

Conform studiilor de specialitate, laserul Alexandrite este eficient si in tratarea  pacientilor cu ten deschis la culoare (fototip cutanat I-III). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat in prezent cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Comparativ cu alte sisteme de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele Alexandrite au castigat increderea specialistilor si totoodata cea mai mare cota de piata. Eficienta acestui tip de laser este bazata pe lungimea de unda de 755 nm, care livreaza un nivel de energie la nivelul radacinii firului de par incomparabil cu laserele concurente, fara ca pielea sau alti cromofori din structura sa (vase de sange, apa) sa aiba de suferit, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate la nivel mondial.

Datorita lungimii de unda de 755 nm care este absorbita specific de melanina, laserul ALEXANDRITE MOTUS AX de la DEKA este deosebit de eficient si in tratamentul hiperpigmentarilor localizate (efelide sau pistrui, lentigo solar, hiprepigmentari post inflamatorii).

Consultatia dermatologica si stabilirea tipului de piele este o conditie obligatorie si este gratuita. In clinica iLife, toate procedurile de epilare definitiva sunt efectuate exclusiv de catre medici.

AVANTAJE LASER ALEXANDRITE MOTUS AX:

– Noul aplicator Moveo dubleaza capacitatea de transmisie a energiei laser catre piele. Miscarile simple si circulare elimina parul nedorit intr-un mod rapid, sigur, eficient si NEDUREROS.

– o foarte buna putere de penetrare a pielii, comparativ cu alte metode de epilare.

– eficienta net superioara celorlate dispozitive existente pe piata asupra firelor de par fine, subtiri, cum ar fi cele cu localizare faciala, fiind utilizata pentru toate tipurile de par, din toate zonele corpului.

– FARA DURERE si discomfort comparativ cu alte metode de epilare.

– este cel mai rapid tip de laser cunoscut, fiind util in tratarea suprafetelor extinse (membre inferioare, spate). Durata tratamentului, chiar si pentru zone extinse poate fi de numai 20 de minute.

ALEXANDRITE MOTUS AX de la DEKA are la baza 4 principii fundamentale:

EFICIENTA – datorita aplicatorului cu capat de safir si design-ului usor de folosit acesta dubleaza energia de transfer catre piele in comparatie cu alte tipuri de laser.

RAPIDITATE – actioneaza cu miscari simple si egale asupra zonelor tratate eliminand parul nedorit foarte rapid cu ajutorul capatului de 20mm

COMPACT SI FIABIL – softul integrat simplu permite alegerea rapida a parametrilor de tratament in functie de orice tip de piele. Cu ajutorul unui semnal sonor utilizatorul v-a fi atentionat cand zona tratata a ajuns la finalul tratamentului.

SIGURANTA SPORITA – sistemul de racire integrat garanteaza maximum de confort si protectie. Aceasta tehnologie permite trecerea repetata asupra zonei tratate inducand o incalzire graduala a partii vitale a firului de par ducand la distrugerea acestuia intr-un mod NEDUREROS si fara efecte secundare pentru pacient.

CONTRAINDICATIILE EPILARII CU LASER ALEXANDRITE

– contraindicatiile sunt reprezentate de diverse boli fotosensibile (ex. lupus eritematos), sau afectiuni dermatologice ale tegumentului care urmeaza a fi tratat.

–  consumul recent al unor medicamente fotosensibile (ex.  Tetraciclina, Doxiciclina).

– expunerea recenta la ultraviolete (soare, solar), respectiv pielea bronzata.

– tratamente recente de exfoliere a tegumentului care urmeaza a fi tratat (peeling-uri chimice recente).

– nevii pigmentari si implicit, pilozitatea aferenta, nu este recomandat  sa fie tratati.

EFECTE SECUNDARE

–  roseata, disconfortul usor, senzatia de caldura locala care pot fi resimtite in cazul tipurilor de piele sensibila, sunt normale si tranzitorii.

– in cazul pielii inchise la culoare sau bronzate, poate determina modificări   de pigmentare ale pielii (hipo-, hiperpigmentari), care sunt insa tranzitorii.

– tratamentele trebuiesc efectuate de catre terapeuti calificati si instruiti, dupa o consultatie medicala competenta prealabila. Daca sunt utilizate in mod necorespunzator, pot determina efecte secundare grave, cum ar fi cicatrici hipertrofice, cheloizi, leziuni ale retinei.

PROTOCOL TRATAMENT

– avand in vedere: stadiile de crestere ale firului de par (parul creste in mai multe etape -anagen, catagen, telogen) si faptul ca radiatia luminoasa afecteaza doar foliculii aflati in faza de crestere activa, sunt necesare mai multe sedinte pentru a distruge firele de par aflate in toate etapele de crestere.

– numarul de sesiuni depinde de diversi parametri individuali, cum ar fi varsta, greutatea, sexul pacientului,  statusul hormonal, medicamente, zona corpului care urmeaza a fi tratata ( fiecare regiune a corpului dispune de un ciclu specific de crestere al firelor de par), de culoarea pielii, de grosimea si culoarea firelor de par, fiind necesar un minim de 5 sedinte.

– tratarea anumitor zone (ex. regiunea faciala a barbatilor) sau tratarea pielii mai inchise la culoare poate necesita un numar mai mare de sedinte.

– ca si frecventa, sedintele de epilare definitiva se efectueaza la interval de 4-12 saptamani, in functie de zona tratata si de durata ciclului firelor de par din zona respectiva (de exemplu, zona faciala necesita tratamente mai frecvente, la un interval de aproximativ 4 saptamani), in timp ce membrele inferioare necesita tratamente mai putin frecvente).

Tarife Epilare Laser Barbati

EPILARE LASER MOTUS PRET/SEDINTA PACHET 6+1
Axila

119lei

599lei

Barbie

119lei

599 lei

Perciuni

119lei

599 lei

Mustata

109lei

430 lei

Gat

119lei

599lei

Fata integral

239 lei

960 lei

Antebrat

199lei

960 lei

Brate

359 lei

1680 lei

Bikini

239 lei

1080 lei

Inghinal integral

299 lei

1800lei

Fese

359 lei

1680 lei

Periareolar

109 lei

430 lei

Abdomen

239 lei

960 lei

Linie alba abdomen

106 lei

430 lei

Gambe/Coapse

346lei

2040lei

Picioare integral

670 lei

2999 lei

Laba piciorului/Mana

109 lei

419lei

Pachet 3 – brate ,picioare ,axila -> 849lei/sedinta

Pachet4 – picioare total,brate total,inghinal total,axila,mustata -> 1499lei/sedinta

Tarife Epilare Laser Femei

EPILARE LASER MOTUS PRET/SEDINTA PACHET 6+1
Axila

99lei

499lei

Barbie

99lei

499 lei

Perciuni

99 lei

499 lei

Mustata

89lei

359 lei

Gat

99 lei

499 lei

Fata integral

199 lei

799 lei

Antebrat

199lei

799 lei

Brate

299 lei

1399 lei

Bikini

199 lei

899 lei

Inghinal integral

249 lei

1499 lei

Fese

299 lei

1399 lei

Periareolar

89 lei

359 lei

Abdomen

199 lei

799 lei

Linie alba abdomen

89 lei

359 lei

Gambe/Coapse

289 lei

1699lei

Picioare integral

559 lei

2499 lei

Laba piciorului/Mana

89 lei

349 lei

Pachet 1 – inghinal total+picioare integralà 799 lei/sedinta
Pachet 2 – axila, inghinal total+ bonus mustataà 439 lei/sedinta

Pentru programari si informatii ne puteti contacta la 0734 638 088 / 0775 594 709, sau ne puteti scrie pe receptie@ilifemedical.ro

Related Posts