Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Dermapen Microneedling

Dermapen – Microneedling

Dermapen 4: Cel mai revoluționar instrument de microneedling

Dermapen4Dermapen este un dispozitiv medical folosit în procedura de microneedling, pentru a sparge vechiul țesut cicatricial și a stimula celulele pielii să realizeze o nouă regenerare.

Rezultatul este crearea de noi straturi de țesut de fibre de elastină și colagen, precum și o îmbunătățire a aportului de sânge.

Lansarea Dermapen 4 stabilește un nou standard și un nou punct de referință, care oferă cele mai bune tehnologii avansate și inovatoare, în servicii de încredere și rezultate remarcabile pentru pacienți.

În ultimii ani, milioane de dolari au fost alocați pentru cercetare, dezvoltare și modificare – toate acestea vor reinventa procedura microneedling așa cum o știm.

Astăzi, Dermapen rămâne cel mai utilizat sistem de micro acționare din întreaga lume, cu peste 1,6 milioane de proceduri clinice efectuate și susținute de întreținerea în saloanele de înfrumusețare sau la domiciliu.

Cum funcționează Dermapen?

Dispozitivul alunecă ușor de-a lungul pielii și penetrează straturile superficiale.

Terapia încurajează organismul să răspundă prin crearea de noi fibre de colagen și elastină. Pe măsură ce se activează regenerarea celulară, pielea este redensificată, reducând apariția cicatricilor, ridurilor și liniilor fine.

TRATAMENTE Dermapen:

1. Anti îmbătrânire

Tratamentele Dermapen sunt concepute pentru a crea un răspuns de vindecare sigur în interiorul corpului pentru a aprinde producția naturală de colagen și elastină din interiorul pielii, fără efecte secundare dure și perioade de nefuncționare.

De asemenea, repară straturile de suprafață pentru a avea o piele mai sănătoasă; care arată mai strălucitor, mai elastică, mai uniformizată, cu porii rafinați și riduri reduse.

Fața, zona buzelor, zona ochilor, urechile, gâtul, pieptul, mâinile și pielea capului sunt tratate cu o precizie extremă pentru a promova ridicarea, întărirea și tonifierea rapidă a trăsăturilor și contururilor feței.

Mai mult, micro canalele permit pielii tale să transporte cu 80% mai multe ingrediente active care se scufundă adânc în piele pentru a se hrăni și a fi absorbite de celulele subiacente.

Veți vedea rezultate într-o singură sesiune!

2. Cicatrizarea

Dermapen 4 este singurul dispozitiv de microneedling cu setarea dedicată a cicatricilor și protocoale pentru revizuirea cicatricilor profunde, atrofice; inclusiv cicatrici chirurgicale, contracturi de arsură și cicatrici postacnee.

Pătrunderea acului poate fi acum mărită până la 3,0 mm. Tehnologia AOVN, calibrează automat viteza, presiunea și penetrarea motorului pentru o precizie vizată. Fără tragere a pielii.

Un tratament popular pentru cicatrici Dermapen este pentru tratamentul vergeturilor, atât vechi, cât și noi. Atât practicienii, cât și pacienții au văzut că tratamentele Dermapen sunt mai eficiente pentru vergeturi decât orice tratament cu laser.

Tratamentele cicatriciale Dermapen pot include: cicatrici atrofice; inclusiv chirurgicale, contracturi de arsuri, vergeturi / strii și cicatrici post-acnee.

3. Pigmentare

Spre deosebire de unele tratamente cu laser, Dermapen elimină riscul de rănire la căldură și riscuri de hipopigmentare, promovând în același timp funcția celulară optimizată.

Acest lucru îl face o procedură adecvată pentru orice pacient afectat de melasmă și cu predispoziție la hiperpigmentare. Tratamentul este potrivit și pentru toate tipurile de piele și etnii Fitzpatrick.

Tratamentele Dermapen s-au dovedit a fi eficiente și pentru tratamentele cu hipopigmentare Vitiligo. Tratamentele clinice Dermapen funcționează în patru moduri pentru a inversa producția de hiperpigmentare și melasmă.

Tratamentele Dermapen pot fi eficiente pentru o multitudine de afecțiuni, inclusiv: rozacee, telangiectazie, dermatită seboreică, ginecologie estetică, alopecie și multe altele.

Funcții exclusive ale Dermapen 4:

● Prima platformă digitală și Bluetooth MicroNeedling din lume
● Noi funcții exclusive pentru tratarea cicatricilor „ST”
● Funcție de alimentare dublă cu încărcare a bateriei „TurboCut”
● Noi caracteristici AOVN4, inclusiv 16 cartușe cu ace
● Garanție completă de 7 ani.

Pielea ta și tehnologia Dermapen Microneedling

Pielea ta. are o funcție de auto întinerire care este capabilă să reducă semnificativ petele cauzate de acnee, traume, pigmentare și o serie de alte afecțiuni. Micro-acularea activează acest proces provocând mici puncții în zona tratată.

Pe măsură ce pielea se vindecă, produce colagen care formează un nou strat de țesut proaspăt, creând un aspect mai tânăr la suprafață și luptând cu anticorpii de dedesubt.

Leziuni minime, rezultate maxime

Tehnologia Dermapen are beneficii semnificative față de tratamentele cu rulmenți dermici și cu laser fractionat, datorită traumei minime cauzate pielii. Acest lucru permite pielii dvs. să depună mai mult efort pentru combaterea bolii în sine, mai degrabă decât a daunelor colaterale cauzate în timpul procedurii în sine.

DERMAPEN 4 – 100% SIGUR CU PROTECȚIA ACM

Dotat cu tehnologia ACM în așteptare a brevetului, Dermapen 4 este un dispozitiv de neegalat cu micro-ace cu un sistem exclusiv special conceput pentru revizuirea cicatricilor profunde și atrofice, cicatricilor chirurgicale, contracturilor de arsură, vergeturilor și cicatricilor post-acneice.

Încurajează regenerarea pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. Adâncimea de pătrundere a acului poate ajunge până la 3,0 mm generând cu 104% mai multe microcanale.

Folosind cea mai avansată inovație a cartușului de ac pentru a pătrunde vertical pe piele, Dermapen 4 are o siguranță și o protecție de neegalat garantate, asigurându-se că nu există reflux de lichide procedurale, nu există contaminare încrucișată și nici o rezistență, chiar și în cele mai dificile tratamente.

Acest lucru asigură că practicienii sunt capabili să se concentreze pe asigurarea procesului de tratament la cel mai înalt nivel de puritate, optimizând în același timp siguranța clientului/ pacientului prin prevenirea infecțiilor.

Dermapen 4 – Tarife / Preț

Denumire Pret(LEI)
Consult de specialitate 200
Dermapen fata 700
Dermapen fata si gat 800
Dermapen decolteu 950
Related Posts