Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Estetică Medicală

RADIESSE

Este o solutie injectabila produsa in SUA, asigura corectia ridurilor iar efectul sau dureaza 12-14 luni. Este un produs natural, ce contine calciu sub forma de microsfere de CaHA (hidroxilapatit de calciu). Efectele sunt vizibile imediat, iar in decurs de  1-2 ani este eliminat complet pe cai naturale. Este un produs fara efecte secundare sau reactii adverse. Produsul este considerat unul dintre cele mai bune implante injectabile. Indicatiile sale sunt similare cu cele ale acidului hialuronic.

DE CE ACID HIALURONIC?

Acidul hialuronic se afla in mod normal in structura pielii. Cu trecerea timpului sinteza acestuia se reduce, iar pielea isi pierde elasticitatea.  Este un produs natural ce nu provoaca efecte secundare, inlocuind ceea ce lipseste, aspect deosebit de important in cazul unui tratament facial.

Ce zone putem trata?

  • ridurile de expresie,
  • ridurile radiare
  • ridurile de la nivelul gâtului;
  • lifting al sprâncenelor ( în asociere cu toxina botulinică),
  • reconturare pomeţii şi obrajii,
  •  In prezent exista foarte multe subsante ce pot fi injectate, cel mai folosit fiind ACIDUL HIALURONIC –  JUVEDERM

 

Ce este toxina botulinica?

Toxina botulinica de tip A, este o proteina naturala , purificata si moderata astfel incat sa poata fi folosita in siguranta, in scop medical, reprezentand cea mai simpla si cea mai eficienta modalitate de tratare a ridurilor.

Produsul se injecteaza profund in muschii raspunzatori de aparitia ridurilor, blocandu-se transmiterea impulsurilor nervoase catre acesti muschi. Muschii injectati se relaxeaza, iar tegumentele acestora se vor netezi, in timp ce muschii netratati vor continua sa se contracte normal, pastrandu-se astfel o mimica expresiva. Prin urmare efectul este strict localizat iar utilizarea acestui tratament in mod corect, nu va genera un o fata inexpresiva.

Efectul i apare dupa 24-48 ore, si se instaleaza complet dupa 7-10 zile. Acesta poate fi idoza folosita, zona injectata, precum si de particularitatile individiale ale fiecarei persoane.

In cazul unui tratament constant( o data la 6 luni) , efectul se va mentine din ce in ce mai mult.

Detalii despre procedeul terapeutic.

Tratamentul este noninvaziv si sigur. Dupa o evaluare facuta de catre medicul estetician, se stabileste un plan terapeutic ipersonalizat, marcandu-se punctele ce urmeaza a fi injectate. Dupa aplicarea unei creme anestezice, substanta se introduce intramuscular, cu un ac extrem de fin.

 

Concluzii:

Tratamentul cu toxina botulinica este simplu si sigur atata timp cat este facut de un medic estetician experimentat. Se poate folosi si in combinatie cu alte proceduri nechirurgicale, precum fillere (acid hialuronic, colagen), peeling chimic sau mezoterapie, obtinandu-se efecte spectaculoase, FARA BISTURIU.

CATEVA DETALII DESPRE AUGUMENTAREA BUZELOR.

Este o procedura simpla, efectuata cu anestezie locala.

Se poate remodela conturul buzelor , volumul si forma acestora. Se pot ridica colturile buzelor sau se pot rezolva concomitent si ridurile radiare verticale din jurul buzelor, obtinandu-se astfel un efect de intinerire faciala.

Procedura trebuie efectuata obligatoriu de catre un medic cu experienta, pentru a obtine efectul pe care vi-l doriti. Marirea buzelor trebuie facuta doar in clinici de specialitate, in conditii riguroase de asepsie.

 

Clinici

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Giulesti
Clinica Cotroceni

Medici

dr-klara-bancila-chirurgie-plastica
Dr. Băncilă Klara - Chirurgie Plastică și Estetică