Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Lipoplastia Asistată cu Radiofrecvență (RFAL) pentru Conturare Corporală și Facială

Descoperă secretele conturării corporale și faciale cu Lipoplastia Asistată cu Radiofrecvență (RFAL). Află cum procedurile inovatoare BodyTite și FaceTite, dezvoltate de InMode și distribuite în exclusivitate de către Mediskin, oferă rezultate remarcabile fără intervenție chirurgicală.

Ce este Lipoplastia Asistată cu Radiofrecvență (RFAL)?

Lipoplastia asistată cu radiofrecvență (RFAL) este o procedură medical-estetică minim invazivă pentru îndepărtarea țesutului adipos localizat. Această procedură redefinește standardul în materie de tratamente estetice, aducând beneficii semnificative pacienților care doresc să obțină rezultate remarcabile fără a recurge la proceduri invazive complexe.

Soluția Nr. 1 pentru Lipoplastie Asistată cu Radiofrecvență – Echipamentul Inmode Bodytite

Inmode BodyTite este un echipament destinat remodelării corporale și slăbirii localizate cu rezultate eficiente în reducerea țesutului adipos localizat, eliminând simultan și laxitatea cutanată. Această procedură este una minim invazivă cu efect de lifting, remodelare a țesuturilor cutanate, fără necesitatea intervenției chirurgicale. Echipamentul încorporează tehnologia RFAL (Lipoplastie Asistată cu Radiofrecvență), oferind tratamente minim invazive cu rezultate de lungă durată, obținute anterior doar prin intervenții chirurgicale. Echipamentul Inmode BodyTite dispune de aplicatoarele BodyTite și FaceTite, care sunt special concepute pentru a oferi rezultate optime.

Pacientul Ideal pentru Lipoplastia Asistată cu Radiofrecvență

Este important să subliniem că atât femeile, cât și bărbații pot apela la această procedură. Indiferent de gen, această metodă avansată de remodelare corporală și facială se adaptează nevoilor și dorințelor individuale.

BodyTite reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care întâmpină dificultăți în a slăbi prin metode tradiționale. Procedura oferă conturare și tonifiere, fiind ideală pentru cei care doresc să își sculpteze silueta și să elimine țesutul adipos, chiar și în ciuda eforturilor lor susținute.

Procedura este potrivită pentru o gamă variată de pacienți, condiția este ca aceștia să aibă un indice de masă corporală (IMC) în limitele normale sau ușor crescute, nu se recomandă tratamentul persoanelor supraponderale.

Avantajele Lipoplastiei Asistate Cu Radiofrecvență

Lipoplastia asistată cu radiofrecvență se remarcă prin numeroase avantaje care atrag tot mai mulți pacienți în căutarea unui tratament eficient și confortabil:

 • Distrugerea definitivă a adipocitelor.
 • Fără incizii sau cicatrici evidente, pacienții pot beneficia de rezultate complete fără a suferi intervenții chirurgicale.
 • RFAL oferă un tratament tridimensional, asigurând remodelarea uniformă a țesutului.
 • Pacienții se bucură de avantaje precum: timp redus de recuperare și minimizarea efectelor secundare.

Totul despre Tratamentul FaceTite

Ce este FaceTite? Cum Funcționează FaceTite?

FaceTite reprezintă o soluție de conturare minim invazivă destinată zonei faciale, cum ar fi bărbia dublă și zonelor mici ale corpului. Acest tratament este considerat sigur și eficient, oferind pacienților tratamente estetice semnificative. Funcționând pe baza tehnologiei RFAL pentru remodelarea tridimensională a țesutului, FaceTite se situează ca o alternativă excelentă la liftingul facial. Energia termică emisă de aplicator este direcționată și controlată precis pentru a stimula producția de colagen și a elimina eficient țesutul adipos.

Care sunt Rezultatele și Beneficiile Procedurii cu FaceTite?

FaceTite permite topirea și eliminarea depozitelor de grăsime nedorite, oferind în același timp un efect de lifting asupra pielii lăsate. Rezultatul este o piele mai fermă și mai netedă, cu un contur facial mai definit.

 • Distruge definitiv adipocitele
 • Rezultate spectaculoase în remodelare facială
 • Stimulează producția de colagen și elastină
 • Redefinește conturul facial
 • Reface volumul facial
 • Îmbunătățește aspectul pielii
 • Reduce laxitatea cutanată

Totul despre Tratamentul BodyTite

Ce este BodyTite? Cum Funcționează BodyTite?

BodyTite reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții non-chirurgicale de remodelare corporală dezvoltate de InMode. Este un aplicator avansat de liposucție minim invazivă, ce folosește radiofrecvența. Aceasta elimină definitiv depozitele de grăsime nedorite și restabilește elasticitatea și tonusul pielii. Oferind rezultate de durată, BodyTite este alegerea ideală pentru remodelarea corporală. BodyTite este un aplicator eficient în procedurile de remodelare corporală, ajutând la îmbunătățirea aspectului zonelor problematice, cum ar fi zona abdominală.

Ce Zone pot fi Tratate?

BodyTite se dovedește a fi un aliat de încredere în remodelarea corporală, abordând cu succes multiple zone ale corpului:

 • Brațe
 • Abdomen
 • Șolduri și Coapse
 • Fese
 • Genunchi
 • Picioare

Care sunt Rezultatele și Beneficiile Procedurii cu BodyTite?

Procedura cu BodyTite aduce o serie de beneficii notabile, oferind pacienților rezultate remarcabile:

 • Adipocitele sunt distruse definitiv, asigurând rezultate care persistă în timp.
 • Beneficiile procedurii includ și un efect de lifting, îmbunătățind tonusul și elasticitatea pielii.
 • Producția crescută de colagen contribuie la fermitatea pielii.

Combinarea cu Morpheus 8 – Sinergia Perfectă

Pentru a maximiza beneficiile remodelării corporale, procedura BodyTite poate fi combinată cu Morpheus 8. Acest tratament combinat aduce avantaje suplimentare, abordând atât reducerea grăsimii corporale, cât și îmbunătățirea texturii pielii. Morpheus 8 utilizează microneedling cu radiofrecvență pentru a stimula producția de colagen și a oferi o piele mai fermă și mai catifelată.

Cum se Desfășoară Tratamentele BodyTite și FaceTite?

Procesul începe cu o consultație inițială, în care medicul stabilește planul personalizat de tratament pentru fiecare pacient. Procedurile se desfășoară într-o sală de intervenție. În vederea confortului sporit al pacientului, procedura BodyTite se realizeaza sub anestezie generală, iar FaceTite sub anestezie locală. Aceasta asigură o experiență lipsită de durere pe durata tratamentului. Procedurile sunt sigure și eficiente, desfășurându-se într-un interval de 15 până la 60 de minute, în funcție de zona de tratament. Clinica iLife beneficiază de propria sală de intervenție pentru tratamentul BodyTite.

Unul dintre avantajele majore ale procedurii BodyTite este faptul că aceasta poate fi realizată într-o singură ședință. Pacienții beneficiază astfel de rezultate semnificative fără a fi nevoie să revină pentru multiple tratamente.

Când Apar Rezultatele?

Pacienții pot observa îmbunătățiri imediate, iar rezultatele optime devin vizibile în perioada de 6 săptămâni până la 12 luni.

Menținerea Rezultatelor prin Stil de Viață Echilibrat

Procedura BodyTite oferă rezultate eficiente, însă este esențial ca pacienții să adopte un stil de viață echilibrat pentru a menține aceste rezultate pe termen lung. Adoptarea unei diete echilibrate, participarea regulată la activități sportive și menținerea unei greutăți optime sunt cheia pentru a profita la maximum de beneficiile acestei proceduri. Lipoplastia asistată cu radiofrecvență cu BodyTite și FaceTite de la Inmode este o soluție eficientă pentru remodelarea corporală și îmbunătățirea aspectului pielii. Dacă sunteți interesați de această procedură, vă recomandăm să programați o consultație pentru a discuta cu un medic specialist din clinica iLife despre opțiunile de tratament și pentru a stabili dacă aceasta este cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.