Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Procedura Bodytite

BodyTite este solutia optima pentru persoanele care isi doresc sa scape de grasimea corporala fara sa ramana cu un surplus de piele, de asemenea este un tratament potrivit pentru laxitatea pielii in cazul persoanelor care au scazut in greutate sau au o varsta mai inaintata.

Procedura de slabire Inmode BodyTite este sigura si minim invaziva. BodyTite este alimentat de RF directional, ceea ce duce la remodelarea tridimensionala a tesutului prin coagularea grasimii si incalzirea volumetrica.

 

 

Cea mai eficienta solutie pentru remodelarea corporala este liposuctia pe baza de radiofrecventa (RFAL) realizata simultan cu strangerea si uniformizarea pielii.

Inainte de procedura se va stabili o intalnire in care se vor analiza zonele de interventie. Analize necesare:

Inainte de procedura se fac urmatoarele analize obligatorii :  hemoleucograme si coagulograma inainte de procedura.

 

Cum functioneaza procedura BodyTite?

 

In timpul procedurii Body Tite, o canula este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce un aplicator cu radiofrecventa trateaza simultan pielea, oferind un efect de fermitate. Aceasta noua tehnologie este solutia ideala de reducere a tesutului adipos pentru pacientii care nu doresc o interventie chirurgicala.

Cu BodyTite veti vedea o reducere importanta a grasimii in zona tratata si o imbunatatire majora in fermitatea si uniformizarea pielii in zone precum: abdomen, talie, solduri, coapse, fese, brate. In cadrul unei sedinte se pot trata mai multe zone, timpul de tratament pentru o zona fiind de aproxiamtiv 60 minute.

Procedura se poate efectua impreuna cu procedura procedura de liposuctie, cu anestezie locala, analgo sedare sau anestezie generala.

 

Remodelare corporala minim-invaziva

 

Daca laxitatea pielii sau depozitele de grasime te deranjeaza, tratamentul BodyTite combinat cu MorpheusBody este solutia perfecta.

BodyTite este procedura de conturare corporala minim invaziva, care ofera rezultate obtinute anterior doar printr-o procedura chirurgicala mai invaziva (abdominoplastie).

Daca indepartarea depozitelor de grasime este o prioritate, dar ai nevoie si de imbunatatirea laxitatii pielii, combinatia dintre BodyTite si Liposuctie ofera cele mai bune rezultate.

BodyTite este o tehnica de lipoliza minim invazia, care este conceputa pentru a topi depozitele de grasime din orice parte a corpului. Aceasta procedura este eficienta si pentru strangerea pielii, realizand o contractie a acesteia de pana la 42%.

Tratamentul necesita o singura sedinta, iar rezultatele continua sa se imbunatateasca gradual de la 3 pana la 6 luni.