Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Ortopedie

clinica-medicala-decontare-casmbOrtopedieAparatul locomotor este cel care asigură toate mișcările corpului, de la simplele gesturi necesare desfășurării vieții normale și a activităților curente, până la mișcările ample și complexe care sunt necesare pentru activitățile fizice solicitante, așa cum sunt cele asociate practicării diferitelor sporturi.

Ca specializare medicală, ortopedia tratează diferite boli și afecțiuni ale sistemului locomotor, printre care artrita, osteoartrita, traumatisme și politraumatisme, afecțiuni reumatologice, tratamente pentru gestionarea durerii și terapia fizică și ocupațională.

În cazul unui accident sau al traumatismelor repetitive la nivelul osului, articulațiilor, tendoanelor sau nervilor, este indicat să consultați un medic ortoped. De asemenea, în cazul pacienților care se confruntă cu dureri cronice osoase sau articulare, sau dacă sunt diagnosticați cu artrită sau cu o boală reumatică, tratamentele ortopedice sunt deosebit de importante în tratarea acestor afecțiuni.

În ceea ce privește bolile ortopedice și leziunile, există mai multe forme de tratament, iar medicul specialist stabilește care este cel mai adecvat tratament în funcție de particularitățile fiecărui pacient. În cazul în care intervențiile chirurgicale nu pot fi evitate, medicul ortoped vă poate recomanda cel mai potrivit plan de recuperare, pentru a avea o viață activă și, pe cât posibil, lipsită de probleme.

În cadrul clinicii iLife, vă oferim următoarele servicii și tratamente:

Tratamentul elitist al artrozelor incipiente, condropatiilor, leziunilor ligamentare, tendinopatiilor, epicondilitelor.

Infiltrațiile cu substanța vascoelastică – monodoza – cu efect prelungit (6-12 luni). Aceste proceduri sunt rezervate patologiilor artrozice medii și avansate care au ca scop scăderea durerilor, creșterea mobilității și devansarea momentului operator pentru protezare.

Infiltrații intraarticulare și paraarticulare cu soluții cortizonice, pentru tratarea patologiilor inflamatorii acute și cronice.

Aplicare dispozitive de imobilizare gipsată, orteze.

Diagnosticarea și planificarea patologiilor ortopedice.

Kiropraxie.

Proceduri

Numar cu tarif normal, disponibil L-V 8:00-20:00, S 8:00-16:00

Clinici

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Giulesti
Clinica Cotroceni

Medici

dr-gangan-petru-ortopedie-traumatologie-400x400
Dr. Gangan Petru - Ortopedie si Traumatologie
dr-gheorghe-iosub[1]
Dr. Iosub Gheorghe – Ortopedie Traumatologie
dr-plevan-vasile-ortopedie
Dr. Plevan Vasile - Ortopedie
dr-ardeleanu-alin-bogdan-ortopedie-traumatologie-400x400
Dr. Ardeleanu Bogdan Alin - Ortopedie Traumatologie
medic-no-pic
Dr. Pătru Aurel Marian – Ortopedie Traumatologie
Dr. Dan Siderman Ortopedie Traumatologie
Dr. Siderman Dan - Ortopedie Traumatologie