Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Obstetrica – Ginecologie

clinica-medicala-decontare-casmb

Informatii / Programare rapida la 031 9446

Clinicile iLife Medical  isi extind aria de specialitati cu Obstetrica – Ginecologie.  Pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor nostri, medicii din cadrul Clinicilor iLife Medical, ofera servicii de calitate utilizand aparatura performanta si materiale de unica folosinta. De asemenea, avem colaborari cu cadre universitare de prestigiu, in felul acesta pacientele avand posibilitatea sa isi rezolve problemele ginecologice in cadrul clinicii, fara a mai fi nevoite sa alerge pentru efectuarea de investigatii in diverse locuri.
Conceptul clinicilor noastre este depistarea precoce a diferitelor afectiuni ginecologice prin efectuarea unui control ginecologic anual constand in ecografia 3D a sanilor si a organelor genitale, colposcopie, examen Babes-Papanicolau, examen HPV, examen secretie col uterin.

Depistarea precoce a afectiunilor ginecologice permite rezolvarea lor prin tratament medical, evitandu-se mutilarea chirurgicala.

Dotarea clinicii cu ecograf de ultima generatie cu sonde vaginale, colposcop si radio-electrocauter corespunde celor mai inalte standarde europene si ofera garantia unui act medical de calitate superioara.
In clinicile iLife Medical, toate materialele folosite pentru interventii si manevre de mica chirurgie sunt de unica folosinta, neexistand riscul contaminarii HIV sau al hepatitei.
Vizita la medic ginecolog poate depista in timp util o serie de afectiuni, printre care se numara si cancerul de col uterin. De aceea este esential ca examenul ginecologic sa fie insotit si de alte investigatii, precum examenul citologic Babes-Papanicolau sau ecografia transvaginala.

Consultatia ginecologica de rutina este recomandata periodic, cel putin de doua ori pe an femeilor tinere, active sexual si o data pe an pentru femeile aflate la menopauza si de cate ori este nevoie pentru cele care sesizeaza disconfort in zona genitala.

Proceduri

Numar cu tarif normal, disponibil L-V 8:00-20:00, S 8:00-16:00

Clinici

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Giulesti
Clinica Cotroceni

Medici

dr-cristina-ionescu-ginecologie
Dr. Ionescu Cristina - Obstetrica Ginecologie
medic-no-pic
Dr. Cucu Andrei - Obstetrică ginecologie
medic-no-pic
Dr. Roxana Dragu – Obstetrică-Ginecologie
dr-roxana-mariana-al-momani-400x400
Dr. Al Momani Roxana Mariana - Ginecologie
dr-radu-cristian-ginecologie
Dr. Radu Cristian Obstetrica Ginecologie