Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Intrerupere sarcina

Informații / Programare rapidă la Call Center 031 9446 sau direct la clinica:
Cotroceni: 0734 638 088
Giulesti:  0775 594 762
Banu Manta: 0770 944 646

intrerupere-sarcina-avort

Avortul indus este cel mai răspândit tip de întrerupere a sarcinii. Acesta intervine în momentul apariției unei sarcini neașteptate, când nu sunt utilizate metode anticoncepționale sau când acestea sunt folosite in mod necorespunzător. Întreruperea de sarcină este de asemenea întrebuințată în cazul în care analizele de sarcină indică o dezvoltare anormală a fetusului.

În clinica noastră,

Întrerupere de sarcină. Soluția medicamentoasă.

Avortul provocat medicamentos se face prin administrarea treptată a unor medicamente. Acestea opresc dezvoltarea fătului, medicamentele având rol de a desprinde sarcina de pe peretele uterului. Apoi, alte medicamente stimulează contracții și, astfel, se produce expulzia pe cale naturală. Avortul medicamentos poate fi realizat doar în primele săptămâni de sarcină (de regulă 7).

Avortul prin aspirație

Denumită și aspirație prin dilatare și chiuretare, această metodă este posibilă până la 13 săptămâni de la prima zi a ultimei menstruații. Aceasta este cea mai comună procedură de întrerupere a unei sarcini și presupune dilatarea colului si introducerea în cavitatea uterină a unei canule din plastic. Un aspirator electric curăță sub presiune continutul uterului. Acest proces durează aproximativ 15 minute. Se impune anestezie locală și medicație administrată intravenos pentru ameliorarea durerilor provocate de dilatarea colului uterin.

Avortul prin dilatare și chiuretaj(cu anestezie totală)

În acest caz, colul uterin este dilatat pentru ca medicul să poată avea acces în cavitatea uterină, iar apoi cu ajutorul unor chiurete, începe procesul de extirpare a conținutului și țesuturilor sarcinii. La finalul chiuretajului, medicul poate folosi și aspiratorul pentru a se asigura ca nu au mai rămas urme sau resturi ce nu au putut fi îndepartate prin chiuretaj.

Întrerupere sarcină sub ghidaj ecografic

Cea mai moderna si sigura metoda de întrerupere a sarcinii este acum disponibilă și în România, în exclusivitate în clinica noastră.


Întreruperea de sarcină este o alegere dificilă, în pricipal din cauza consecințelor emoționale, dar și din pricina posibilelor complicații ce pot apărea în urma avorturilor.
În cadrul clinicii noastre, medicii iți vor oferi suportul și consilierea de care ai nevoie.
De asemenea, actul medical este STRICT CONFIDENȚIAL!


Suntem autorizați de Ministerul Sănătății din România pentru procedura de anasteziere totală. Nr. autorizație 312Msp/2019


Tarife Întreruperi Sarcină

Denumire Pret(LEI)
Întrerupere sarcina prin aspiratie.  Include consultatie, ecografie, consiliere, procedura de intrerupere a sarcinii, control si ecografie la o saptamana dupa interventie. de la 900
Intrerupere sarcina prin tratament medicamentos (pana la 7-8 saptamani) – include 3 Consultații, 3 Ecografii și medicație + consiliere de la 900
Intrerupere sarcina cu anestezie generală*(pana la 12 săptămâni) –include consultatie, ecografie, consiliere, consult preanestezic, anestezie, procedura de intrerupere a sarcinii, iar la o saptamana dupa procedura consult si ecografie.
*anestezia este administrata de dr. Tudor Paduraru – medic primar anestezie si terapie intensivă(ATI)
de la 1400
Intrerupere sarcina sub ghidaj ecografic-include consultatie, ecografie, consiliere, procedura de intrerupere a sarcinii, iar la o saptamana dupa procedura consult si ecografie.
de la 1990

*tarife în funcție de numărul de săptămâni și de complexitatea intervenției

Informații / Programare rapidă la Call Center 031 9446 sau direct la clinica:
Cotroceni: 0734 638 088
Giulesti:  0775 594 762
Banu Manta: 0770 944 646

Proceduri

Numar cu tarif normal, disponibil L-V 8:00-20:00, S 8:00-16:00

Clinici

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Giulesti
Clinica Cotroceni
dr-cristina-ionescu-ginecologie

Detalii medic