Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446
Dr. Marin Andrei - Chirurgie Plastică
Medic specialist Chirugie Plastică. Doctor in medicină

Istoric profesional

  • 2007-2013 student Facultatea de Medicina “Carol Davila”
  • 2014-2019 medic rezident Chirurgie plastica
  • 2019 – prezent medic specialist Chirurgie Plastica
  • 2020 – doctor in medicina

Educație și formare

Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila cu media 9,81, lucrarea de licență fiind realizată în domeniul Microchirurgiei Reconstructive (Chirurgia Plastică fiind opțiunea de specialitate încă din anul 2 de facultate – practicile de vara efectuându-le anual pe secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, București).

În anul 2014 am început rezidențiatul în Chirurgie Plastică la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, iar 2 ani mai târziu mi-am început studiul doctoral pe tema reconstrucției nervilor periferici, temă în cadrul căreia am efectuat o complexă activitate practică de cercetare a soluțiilor inovative de regenerare nervoasă – celule stem și terapia PRP (platelet-rich plasma).

Din dorința de perfecționare și de a învăța cele mai moderne tehnici de chirurgie reconstructivă, în 2016 am obținut și dreptul de liberă practică în Germania (Approbation) iar 2 ani mai târziu am efectuat un stagiu practic in Nordrhein-Westfallen. Aceasta a fost o experiență unică, atât din punct de vedere al dezvoltării abilităților chirurgicale, dar mai ales din perspectiva modului de abordare a pacientului. Cu toate că am avut oportunitatea de a rămâne în Germania, am ales să revin și să aplic ceea ce am învățat din stagiul respectiv.

O dată cu finalizarea rezidențiatului, mi-am continuat dezvoltarea profesională – atât pe partea de cercetare, cât și pe partea clinică. În perioada 2019-2020 am publicat numeroase articole în reviste de specialitate; mi-am diversificat lista spitalelor cu care am început colaborări pentru asigurarea serviciului de gardă (Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică și Arsuri, respectiv Spitalul Clinic Sfântul Ioan), precum și colaborări tip voluntariat (Institutul Oncologic București). După obținerea titlului de doctor în medicină, am pus bazele unui proiect de workshopuri de microchirurgie pentru studenți și rezidenți, organizând prima ediție a proiectului în anul 2020. În domeniul chirurgiei estetice, am operat în mai multe clinici private atât pe parcursul rezidențiatului cât și după acesta.

În experiența de peste 10 ani în domeniul chirurgiei plastice, am participat la numeroase intervenții de chirurgie faciala, chirurgia mâinii, arsuri, microchirurgie, plastie, reconstrucții și estetică. De la simplu la complex am abordat întotdeauna patologiile pacienților cu profesionalism și dedicare.

Gama de intervenții / Proceduri *

  • Chirurgie Plastica si Reconstructiva
  • Traumatologie
  • Microchirurgie
  • Arsuri
  • Chirurgie Estetica

Clinica:

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Cotroceni

Specializari

Chirurgie plastica si reparatorie