Chirurgie plastică

clinica-medicala-decontare-casmbServiciile de chirurgie plastică oferite de clinica I Life presupun intervenții de microchirurgie reconstructivă. Chirurgia plastică, reconstructivă și estetică este ramura medicinei care studiază și tratează prin intervenții operatorii deficiențe estetice congenitale sau care sunt determinate de anumite afecțiuni, rezultate în urma accidentelor sau a altor intervenții chirurgicale, precum și defecte fizice.

Intervenția de chirurgie plastică se efectueză în scop reparator, dar și în scop corector, pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească aspectul exterior, în acest caz fiind vorba despre intervenții estetice.

Medicii noștri chirurgi specializați în chirurgie plastică și în microchirurgie reconstructivă folosesc cele mai moderne tehnici medicale și oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Microchirurgia reconstructivă are rolul de a îmbunătăți calitatea vieții pacientului și de a-i reda încrederea în sine.

Tratamentul chirurgical al alunițelor reprezintă îndepărtarea alunițelor și acoperirea defectului restant. În cazul alunițelor de dimensiuni mici, este suficientă o simplă sutură a pielii, însă pentru alunițele de dimensiuni mai mari, reconstrucția implică mijloace specifice chirurgiei plastice. Anumite alunițe sunt îndepărtate la dorința pacientului, din considerente de ordin estetic, însă în unele cazuri îndepărtarea alunițelor este necesară atunci când există o serie de simptome asociate: creșterea dimensiunii alunițelor într-un timp scurt, pigmentarea mai intensă a acestora, conturul neregulat, apariția sângerării sau a iritațiilor.

Serviciile de estetică medicală se adresează pacienților care solicită intervenții estetice non – invazive, ce nu necesită spitalizarea acestora. Procedurile se efectuează în general oricând, fără ca pacientul să necesite pregătire prealabilă. Toate procedurile se efectuează numai în urma unui consult amănunțit al unui medic specialist.

Proceduri

  • Tratamentul chirurgical al alunițelor
  • Rigenera - Tratament Regenerativ
  • Servicii de estetică medicală
  • Tratamentul chirurgical al arsurilor)
  • Traumatisme mâna(tenorafie,osteosinteza,neurorafie,arteriorafie)
  • Lipoaspirație,Lipofilling(transfer de grăsime)
  • Dermapen
  • Peeling