Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Oftalmologie

Vederea este cel mai important simţ al nostru. În societatea modernă tot mai multe informaţii sunt recepţionate prin intermediul ochilor.

OFTALMOLOGIA este o ramura a medicinei care se ocupa cu tratarea bolilor oculare si structurile din jurul ochiului, cum ar fi ploapele si sistemul lacrimar. Problemele cu vederea apar treptat, fara sa ne dam seama.
Medicii oftalmologi se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor specifice globului ocular (conjunctivite, uveite, glaucom, cataractă, degenerescenţe retiniene etc.) şi a viciilor de refracție („problemelor de dioptrie” – miopie, hipermetropie, astigmatism etc.).

oftalmologie-clinica-privataAceastă specialitate medico-chirurgicală presupune o strânsă colaborare cu neurologia, în ceea ce priveşte patologia nervului optic, a căilor vizuale centrale și a cortexului vizual.
Ameteala,lacrimatul ,roseata ochiului, durerile de cap, sunt simptome pe care le intalnim zilnic, dar le ignoram punand totul pe seama oboselii. Daca ai observat aceste simptome zilnic, este recomandat sa faci un control oftalmologic de specialitate.
Examenul oftalmologic de rutina este foarte important deoarece multe boli oculare sunt asimptomatice si se pot diagnostica doar in urma unui consult oftalmologic.
Cabinetul de oftalmologie din cadrul Clinicii Ilife, este dotat cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la efectuarea unui consult corect, rapid si exact.

Proceduri

Numar cu tarif normal, disponibil L-V 8:00-20:00, S 8:00-16:00

Clinici

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Giulesti
Clinica Cotroceni

Medici

medic-no-pic
Dr. Pirvulescu Ruxandra- Oftalmologie
medic-no-pic
Dr. Stoicescu Elena Andreea – Oftalmologie
dr-aida-geamanu-oftalmologie-400x400[1]
Dr. Geamănu Aida – Oftalmologie