Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Dermato-venerologie

clinica-medicala-decontare-casmb

Pielea este cel mai mare organ al corpului si totodata unul dintre cele mai importante organe ale corpului. Pielea asigură menținerea unui echilibru între toți parametrii din interiorul organismului nostru și este prima barieră împotriva numeroaselor microorganisme infecțioase din jur.

„Dermatologul este medicul specializat în tratamentul bolilor pielii, părului, unghiilor şi mucoaselor, dar şi bolilor transmise sexual. Dermatologia cuprinde aproximativ 3000 de boli, inclusiv cancere de piele, boli inflamatorii cutanate, acnee sau probleme legate de îmbătrânirea pielii.

Chirurgia dermatologica se ocupă cu extirparea, prin diverse mijloace, a variatelor tumori tegumentare benigne sau maligne, bineînţeles numai în urma consultatiei şi, eventual, a unor analize de laborator sau investigaţii imagistice.

Dermato-estetica este ramura dermatologiei care se ocupă de procedurile estetice minim invazive precum corecţia ridurilor cu acid hialuronic, toxina botulinica, peeling-uri sau tratamente laser.

Dermatoscopia este o metodă moderna, noninvazivă utilizata pentru diagnosticarea leziunilor pigmentare si nepgmentare de la nivelul pielii. Aceasta investigatie are un rol esential în identificarea precoce a diverselor forme de cancer cutanat.
Dermatoscopia se face cu Dermatoscopul, care este un instrument compus dintr-o lentilă ce permite o vizualizare mărită cu până la 10 ori față de realitate și un sistem de iluminare. Prin această metodă se pot evalua, non-invaziv și nedureros, structurile microscopice de la nivelul straturilor pielii .

 

Numar cu tarif normal, disponibil L-V 8:00-20:00, S 8:00-16:00

Clinici

Hospital & Clinic - Banu Manta
Clinica Giulesti
Clinica Cotroceni

Medici

dr-brigitta-mihai-dermatologie-400x400
Dr. Mihai Brigitta - Dermatovenerologie