Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446

Dermapen 4

Dermapen 4 este dispozitivul original pentru microneedling cu ajutorul caruia poti trata:

  • Cicatrici post acneice
  • Porii dilatati
  • Vergeturi
  • Riduri fine
  • Pete pigmentare
  • Imbunatateste textura pielii

Tratamentul Dermapen 4 reprezinta o procedura estetica de microneedling, singura controlata digital care realizeaza inductia de colagen propriu prin realizarea a micro-perforatii la nivelul dermei si epidermei, dupa caz.  Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. De asemenea se realizeaza introducerea unor seruri cu actiune specifica (mezoterapie)

 

Cum se desfasoara tratamentul? 

 

La adancimile minime de lucru ale Dermapenului 4, tratamentul nu este dureros, dar pentru adancimi mai mari de 0.5 mm, se va aplica o crema anestezica, cu 15-40 minute inainte de tratament, astfel ca disconforrtul resimtit va fi minim. Desigur, pielea se va inrosi, chiar poate sangera, acest lucru fiind chiar de dorit in anumite tipuri de tratamente, intrucat raspunsul pielii de regenerare, de formare a colagenului noi si elastinei va fi cu atat mai mare. 

Bineinteles, totul este atent controlat, Dermapen 4 fiind numarul 1 si la capitolul siguranta. 

Asadar inrosirea pielii dupa tratament poate dupa pana aprox 48 ore *difera foarte mult in ffunctie de tipuld e piele, sensibilitatea acestuia etc), dupa care ince incet roseata va disparea, vor aparea foarte mici cojite care si acestea se vor elimina natural prin spalare in cateva zile , insa in tot acest timp puteti folosi makeup. (atentie insa sa fie unul de buna calitate, non-comedogenic)

 

De cate tratamente este nevoie și cât de des?

 

Micro-needlingul poate fi repetat în condiții de siguranță la fiecare 4-6 săptămâni până când veți obține rezultatele dorite. Pentru inducerea schimbării rețelei de colagen, recomandăm să începeți cu 3 tratamente, dar cu un timp de separare minim de 4 până la 6 săptămâni între tratamente. Pentru reducerea cicatricilor se recomandă o medie de 3 până la 6 tratamente. Numărul de tratamente necesare va depinde de modul în care fiecare persoană răspunde tratamentelor cat și de amploarea leziunilor de la început. Majoritatea oamenilor vor începe să vadă rezultatele după prima ședință. Micro-needlingul efectuat cu DERMAPEN poate fi folosit pe toate părțile corpului (gât, decolteu, brațe, picioare etc.) și, în funcție de condițiile patologiei dumneavoastră, pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile, medicul, combina deseori DERMAPEN si cu alte terapii (de ex. cocktail-uri suplimentare de substanțe, PRP, ) alese de dumneavoastră .