fbpx
Rețea privată de clinici medicale și spital
Info și Programări
031 9446
Dr. Dijmărescu Codruța - Ginecologie
Medic specialist

Dr. Codruța Dijmărescu este medic specialist obstetrică-ginecologie din anul 2015.

Cu rezultate foarte bune în diagnosticare și tratament în patologiile ginecologice și obstetricale, Dr. Dijmărescu are o bogată experiență în ultrasonografie obstetricală și ginecologică, urmărirea sarcinilor, asistență la nașteri pe cale naturală și efectuarea operațiilor de cezariană, precum și a intervențiilor chirurgicale ginecologice.

Fostă olimpică națională la biologie (anatomie) și chimie, Dr. Dijmărescu a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti în anul 2009. Ca medic rezident, a colaborat atât cu unități spitalicești de prestigiu din București, precum Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” – Maternitatea Bucur, Spitalul Clinic „Colţea” sau Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”, cât și cu spitale de renume din străinătate: CHU Mont-Godinne (Yvoir, Belgia) și Cliniques Universitaires „Saint-Luc” (Bruxelles, Belgia).

În anul 2016, Dr. Dijmărescu a obținut certificatul de competență în colposcopie, iar în 2018 a obținut certificatul de competență în ultrasonografia obstetricală și ginecologică. Preocupată în permanență de excelenţă și cunoaștere în domeniul medical, Dr. Dijmărescu participă constant la congrese și cursuri de specialitate, atât pe plan intern, cât și la nivel internațional.

Clinica:

Clinica Cotroceni

Specializari

Obstetrica - Ginecologie